Restafvalteller

Benieuwd hoeveel aan afvalstoffenheffing u gaat betalen vanaf volgend jaar met het 'betalen per keer'? Maak hieronder zelf de berekening. Kijk voor meer informatie over het 'betalen per keer' en de tarieven elders op deze website op de pagina 'betalen per keer'.


Bereken uw tarief
 • 1

  Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden? • 2

  ?

  Heeft u een kliko voor restafval of brengt u uw restafval naar een ondergrondse verzamelcontainer?


  De meeste laagbouwhuishoudens in Veenendaal hebben een kliko voor restafval. De meeste hoogbouwhuishoudens brengen restafval naar een (ondergrondse) ondergrondse verzamelcontainer.

  Ga door met de vraag
 • 3

  ?

  Hoe groot is uw kliko?

  Hoe groot is de vuilniszak die u gebruikt?

  Een 140 liter kliko is net zo groot als uw papierkliko. De afmetingen van het deksel van een 140 liter kliko zijn circa 40 x 40 cm. De afmetingen van het deksel van een 240 liter kliko zijn circa 55 x 55 cm.

  Ga door met de vraag

  Het formaat van uw vuilniszak kunt u zien op de verpakking.

  Ga door met de vraag
 • 4

  ?

  Hoe vaak leegt u uw kliko per jaar?

  keer

  Hoe vaak brengt u uw vuilniszak weg per maand?

  keer

  Houd u bij deze vraag rekening met het feit dat per 1 januari 2016 uw restafvalkliko eens per drie weken wordt opgehaald. Het is aan u om te bepalen of u altijd van deze driewekelijkse cyclus gebruik maakt of ervoor kiest om uw kliko minder vaak aan de weg te zetten en zo geld te besparen. Maakt u consequent gebruik van de driewekelijkse ophaalcyclus, dan komt u in een heel kalenderjaar uit op 17 aanbiedingen.

  Ga door met de vraag

  Dit zijn dus de vragen hoe wij ze (voorlopig) hebben geformuleerd. Graag ontvang ik daar een definitieve tekst voor. Vergeet dan niet bij elke vraag een uitleg te geven over hoe de vraag beantwoordt moet worden. In de bijlage tref je een grafische weergave van dit element. Zowel van een vraag als van een uitleg bij de vraag. Dan kun je inschatten hoeveel tekst je daar kwijt kunt.

  Ga door met de vraag
 • 5

  Uw afvalkosten:

  Alle genoemde bedragen zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.